Balázs Karolina

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Balázs Karolina vagyok, 24 éves. Az általános iskola után kereskedelmi szakgimnáziumban érettségiztem. Terveim között szerepel, hogy felsőfokú tanulmányaimat közgazdasági szakirányon folytatom, s szeretnék mielőbb diplomát szerezni.

Jelenleg egy nagy kereskedelmi láncnál vagyok műszakvezető. Szabadidős tevékenységeimet kutyáimmal történő foglalkozás, az olvasás és a sport tölti ki. Aktívan sportolok egy amatőr női focicsapatban évek óta. A lakótelepi közösségben szociális érzékenységemet az itt élők problémáinak megoldásában szeretném hasznosítani. Az állatvédelmi törvény megváltoztatása, szigorítása igen fontos számomra, az állatok iránti szeretem végig kíséri életemet, elhivatott állatbarát vagyok.

Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon szimpatikusak számomra a célkitűzések. Jelenleg 25 állat-menhellyel van kapcsolatunk, melyek munkájának segítésére egy élelmiszerlánc kialakításán dolgozunk, melyet később országossá szándékozunk bővíteni.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, akkor nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.