Bilinszky Ferenc

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Bilinszky Ferenc vagyok, Budapesten, a VI. kerületben születtem. A középiskolát a fővárosban végeztem el, majd híradásipari technikusi végzettséget szereztem. Szolgáltam katonaként, teljesítettem a hazámmal szembeni kötelességemet. Nős vagyok, van két fiam és három unokám. Számos cégnél dolgoztam több szakterületen, de az emberi és szakmai alapokat a Ganz Danubius Hajó- és Darugyárban sajátítottam el az 1980-as években.

Második ciklusomat töltöm Dunakeszi Város Önkormányzatában, mint önkormányzati képviselő, így van rálátásom a város és az önkormányzat napi életére és a jövőbeni tervekre.
Két évig voltam műszaki vezető egy szomszédos település városüzemeltető cégénél, ahol sok tapasztalatot szereztem ezen a területen is.

A ’Békés Nemzet Egyesület’ alapító tagjaként és vezetőjeként vallom, hogy városi közösségünkben helye van azon célkitűzéseinknek, melyek a békés egymás mellett élést hirdetik a közéletben, és csak a város életét érintő eseményekkel, problémákkal, tervekkel és fejlesztésekkel kívánnak foglalkozni. Az önkormányzati munkában elfogadhatatlannak tartjuk a személyeskedést, a város fejlődésének a hátráltatását személyes okokból. Ezt az elvet követtem már a 2019-es kampány során is, most is ehhez fogom magam tartani. Igen fontos egyesületünk számára az állatok védelme.
Célkitűzéseink közé tartozik egy új és szigorúbb állatvédelmi törvény kidolgozása és elfogadtatása. Támogatni kívánjuk az állat-menhelyeket, ehhez kapcsolódóan egy helyi, majd később országos élelmiszerláncot tervezünk felépíteni. Programunk részletesen kifejti, hogy tagjainknak milyen elképzeléseik vannak városunk életével kapcsolatban.

Bejelentem, hogy amennyiben képviselői mandátumot szerzek, nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.