Szepesi Boglárka

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Szepesi Boglárka vagyok, Budapesten születtem. A gimnáziumi érettségi után újságírói tanulmányokat folytattam, majd később a Budapesti Kommunikációs Főiskolán marketing, PR, reklám diplomát szereztem. 8 éve nemzetközi rendezvények kivitelezésében dolgozom.

Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, reagálni személyes problémáikra, és segíteni ezek megoldását. Megválasztásom esetén céljaim közé tartozik Dunakeszi kulturális életének felpezsdítése minden korosztály számára, valamint a város idegenforgalmi vonzerejének növelése.
Szeretném az eddig megszerzett tapasztalataimat, képességeimet Dunakeszi közösségi életében hasznosítani, melyre lehetőséget nyújt a Békés Nemzet Egyesület.
Munkám mellett kiemelten fontos számomra az állat- és környezetvédelem. Központi kérdésnek tartom az állatvédelmi törvény szigorítását, az állatok megfelelő életkörülményeinek biztosítását, tartásuk feltételeinek javítását.
Jelenleg 25 állatmenhellyel van kapcsolatunk, segítésükre egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni.

Programomba tartozik még a szociálisan rászoruló lakosok hatékonyabb segítése, ezért bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.