Kiss Erika

Tisztelt Dunakeszi Lakosok! Kiss Erika – Békés Nemzet Egyesület – Dunakeszi 1. körzet képviselő jelölt  

Kiss Erika vagyok. Nógrád megyében születtem, tanulmányaimat is ott folytattam, majd Budapesten a Szent István Egyetemen levelező szakon szereztem meg a diplomámat. 10 éve házasságban élek, két gyermekünk van. Számomra fontos a családok és a gyermekek egészséges fejlődésének támogatása.

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, de egész pályafutásom alatt az emberekkel való kapcsolattartás és foglalkozás volt a fókuszban. 7 évig a kereskedelemben dolgoztam, majd 2016-tól felnőtt képzéseket tartok jelenlegi munkahelyemen.
Jó kapcsolatteremtő képességem van, és figyelek az emberek igényeire. Szeretném az eddig megszerzett élettapasztalataimat, képességeimet Dunakeszi közösségi életében hasznosítani, melyre lehetőséget nyújt a Békés Nemzet Egyesület.

Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon szimpatikusak számomra az egyesület célkitűzései, melyek közül kiemelkedik az állatvédelmi törvény megváltoztatása, szigorítása, valamint a velünk kapcsolatban lévő 25 állat-menhely segítése egy élelmiszerlánc kialakításával, melyet később országossá szándékozunk bővíteni.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt a mozgáskorlátozottak egyesületéneknek adományozom.