Szepesi Mátyás

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Szepesi Mátyás vagyok, Budapesten születtem. Az érettségit követően három szakmát, majd 2017-ben egyetemi diplomát szereztem szociális munkás szakon. Tanulmányaim elvégzése után több önkormányzítnl családsegítő szolgálatánál kaptam állást, jelenleg az Újpesti Önkormányzat Család – és Gyermekjóléti Központ iskolai és óvodai szociális segítője vagyok.
A gyerekekkel, a családokkal való foglalkozás során mindig csapatban dolgoztam, rugalmas és precíz munkamenetet alakítottam ki, sokoldalú, pozitív szemléletet sajátítottam el. A sport kisgyermek korom óta fontos részét képezi az életemnek, hobbi szinten kosárlabdázom, röplabdázom és focizom.

Megválasztásom esetén a városi sportolási lehetőségeket több generáció számára tenném elérhetővé. Különös figyelmet szentelnék a nagycsaládok problémáira, az éhezés felszámolására, a bántalmazott nők és gyermekek megsegítésére, a rászorulók szervezettebb támogatására, az idős emberek életkörülményeinek javítására. Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon
szimpatikusak számomra a célkitűzések.

Az állatvédelmi törvény megváltoztatása, szigorítása igen fontos számomra, elhivatott állatbarát vagyok. Jelenleg 25 állatmenhellyel van kapcsolatunk, segítésükre egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni. Megválasztásom esetén kutyafuttatót építünk a 6. körzetben.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, a képviselői tiszteletdíjamat, felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.