Bilinszky Ádám

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Bilinszky Ádám vagyok az Önök jelöltje a 2024-es önkormányzati választáson a Tóváros–Toldi lakópark választókörzetben. Születésem óta, közel 38 éve élek Dunakeszin 2 kislányommal és feleségemmel. Végzettségemet tekintve jelenleg egy multinacionális cégnél villamos- és gépészmérnökként a távközlési területen dolgozom.

Az Önök bizalmát megköszönve az elmúlt önkormányzati ciklus alatt Dunakeszi Okos várossá válásáért, annak fejlesztésért dolgoztam. Miért is döntöttem úgy, hogy ismét megméretem magam az önkormányzati választáson? – kérdezhetik tőlem jogosan. Azért indulok el a választásokon, mert felelősséget érzek Dunakeszi város további fejlődéséért, gyerekeink és közös jövőnkért. Meggyőződésem, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkkal való tudatos gazdálkodás, újabb innovatív technológiák bevezetése az egyik alapja az okos várossá válássá történő hosszú távú folyamatnak.

Az elmúlt 5 évben ennek az okos város fókuszterületein rengeteg potenciális projektet felkutattam, azokat összegeztem és az Önkormányzat részére átadtam. Kiemelt célom, hogy Dunakeszi város működésének hatékonyságát fokozzuk, miközben az energiafelhasználást optimalizáljuk, környezeti terhelés, társadalmi technológiai támogató funkciókat jelentősen javítsuk. Dunakeszinek okos városként el kell érnie, hogy a város fejlődését szolgáló energiahasználata hosszútávon fenntarthatóvá váljon.
Jelenleg 25 állat-menhellyel van kapcsolatunk, segítésükre egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni. Megválasztásom esetén kutyafuttatót fogunk kiépíteni a Tóváros és a Toldi lakópark területén.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, akkor nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.