Egyed Gábor

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Egyed Gábor vagyok, középiskolai tanulmányaim követően, közgazdasági diplomát szereztem. Jelenleg joghallgató vagyok, levelező tagozaton. Főiskolai tanulányaim után a NAV-nál helyezkedtem el, jelenleg egy cégügyekkel foglalkozó saját tanácsadó vállalkozást vezetek.
Képviselőként a városban élő munkanélküliek támogatását szorgalmaznám, beleértve a munkahelyteremtő beruházások elősegítését. Fontos számomra a közbiztonság további erősítése, a közlekedés biztonságosabbá tétele.

Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon szimpatikusak számomra az irányelvei. A sok részre szakított társadalom összekovácsolása, a közéleti árkok betemetése fő célkitűzésünk egyike. Az állatvédelmi törvény megváltoztatása, szigorítása, melyről törvényjavaslatot fogunk benyújtani. Állatbarátként megválasztásom esetén kutyafuttatót építünk ki a 8. körzet területén. Célunk még állatmenhelyek segítése, jelenleg 25 állat-menhellyel vagyunk közvetlen kapcsolatban. Számukra egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.