Bognár Péter

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Bognár Péter vagyok, Budapesten, a XIII. kerületben születtem, tanulmányaimat a fővárosban végeztem el. Én még abba a korosztályba tartozom, aki volt katona, Vácon és Pécsen szolgáltam. Nős vagyok, van két gyermekem és egy unokám. Több sikeres vállalkozásom után 22 éve működtetem jelenlegi családi cégemet, mely 11 embernek ad munkát. Képviselőjelöltként a helyi vállalkozások megtartását, új vállalkozások beindítását, a helyi iparűzési adó mérséklését szorgalmazom. További célom, hogy a jövőben kiírt önkormányzati pályázatokat minél több helyi vállalkozó nyerhesse el tisztességes elbírálás alapján.

Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon szimpatikusak számomra a célkitűzések. Egyik fő irányvonalunk a sok részre szakított társadalom összekovácsolása, a közéleti árkok betemetése. Az egyesület másik fő célja az állatvédelmi törvény szigorítása és megváltoztatása. Állatbarátként és két kutya gazdájaként, megválasztásom esetén kutyafuttatót fogunk kiépíteni a Tóváros és a Toldi lakópark területén, valamint megvizsgáljuk egy „élelmiszer smart-box” kialakításának lehetőségét a körzetben.
Jelenleg 25 állat-menhellyel van kapcsolatunk, segítésükre egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni. A körzet közlekedési helyzetén is van mit javítani, gondolok itt első sorban a Szilágyi utca – Bocskai utca kereszteződésének biztonságosabbá
tételére.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.