Dely Imre

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Dely Imre vagyok, 55 éves vagyok, házasságban élek, két iskolás fiúgyermekem van. Katonai és rendőri karriert futottam be, többek között békefenntartó misszióban is részt vettem, fegyvertelen szolgálatban. Irakban alezredesként lettem szolgálati járadékos, civil életemben különböző biztonsági cégeknél dolgoztam és dolgozom vezető beosztásban.
Nagy tapasztalattal rendelkezem rendezvények, programok biztosításában és a személyvédelem területén. A katonaságnál harci helikopter pilóta voltam, majd a Köztársasági Őrezrednél személyvédelemmel foglalkoztam, mint kiemelt biztonsági főtiszt, rendőrségi főtanácsos.

Jó kapcsolat teremtő képességem van, melyet vezetőként kamatoztatni tudtam munkáim során, képviselőként pedig fő feladatomnak fogom tekinteni, hogy az itt élők napi életében állandó segítséget nyújtsak és közösségünk érdekeit a lehető legmagasabb szinten képviseljem. Ennek a képviseletnek a megvalósítását és megszerzett tudásomat, tapasztalataimat Dunakeszi-alsó közösségi életében hasznosítani tudom, melyre kiemelkedő lehetőséget nyújt a Békés Nemzet Egyesületben végzett munkám.

Az egyesülethez azért csatlakoztam, mert nagyon szimpatikusak számomra a célkitűzések. A sok részre szakított társadalom összekovácsolása, a közéleti árkok betemetése az egyik fő célunk, továbbá az állatvédelmi törvény megváltoztatása, szigorítása is igen fontos számomra, melyről törvényjavaslatot fogunk benyújtani. Jelenleg 25 állat-menhellyel van kapcsolatunk, segítésükre egy élelmiszerláncot alakítunk ki, melyet később országossá szándékozunk bővíteni.

Bejelentem, hogy amennyiben mandátumot szerzek, akkor nem tartok igényt a képviselői tiszteletdíjra, azt felajánlom a mozgáskorlátozottak egyesületének.